keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

pakkohan munkin on fiilistellä!!!

ekat rallit omalla prätkällä eilen ja on kyllä huikeeta päästellä pitkästä aikaa:) taiska nappas vielä kuvan muistoks ni toimii! vapuks muuten luvattu aika surkeeta keliä et saa nähä sen vappucruisingin kohtalo....

t:nik-0

maanantai 25. huhtikuuta 2011

tuosta vielä meikän tilanne..



pari viikkoo vielä! sit keulin ton ympäri..
-Juho iskä


tuossapa olis ls:n uus perskyykkä ja hengitystorvi.. maalit niskaan ja putkiwräpit kiinni.. Sitten vaan vetoja. Äänethän on tietysti lähiökruisailuun sopivat.

Pärrä tulille

Vaikeuksien kautta voittoon.. vielä pari kolvausta uusiks ja sitten on perfekto! Nopeusmittari ei toimi enää, mikähän sillä on?




Nyt näyttää siltä että vappuajoissa ollaan..

... noni ja nyt toimii se mittarikin!! Huikeeta..

- Samuli

torstai 21. huhtikuuta 2011

Tylsää..

Jote menin toho meitsi pihavarastopajaan ja kiillotin nuo mun springerii tulevat pronssiset jousilautaset.

Nooh, sit oli taas tylsää, jote ajoin pojan pihamopolla...


Ainii, leikin tossa pari päivää sit tommosella puun ja nahan polttokaiverrushärvelillä... Tosi vaikee saaha sillai tasasta jälkee, mut iha hauskaa se on.

-Juho

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Tämän riekaleen ensi ajelut suju odotetusti.Tehoa ei ollu vieläkään, mikä ei kyllä yllätänyt. Vehkeet käy edelleen laihalla vaikka on isoa suutinta paikallaan. Lisää säätöä ja sitten vetoja.

Katurottien blogi auki

Noniin nyt sitten on jo kevät pitkällä ja ajamaan pitäis päästä.. osalla roikkuu pyörät katosta ja niin edelleen... tärkeimmät alta pois ensin, eli blogi on nyt avattu. Kuvia ja muuta shittiä tulossa!